Olimpiyat Hazırlık Kampına Balıkesir'den 5 Sporcu Davet Edildi - Son Dakika
Yerel

Olimpiyat Hazırlık Kampına Balıkesir'den 5 Sporcu Davet Edildi

Olimpiyat Hazırlık Kampına Balıkesir\'den 5 Sporcu Davet Edildi

Türkiye Atletizm Federasyonunca 2020 Olimpiyat Oyunları için 27 Ağustos 11 Eylül'de Erzurum'da yapılacak hazırlık kampına Balıkesir'den 5 sporcu davet edildi.

26.08.2014 15:47  Güncelleme: 15:58

Türkiye Atletizm Federasyonunca 2020 Olimpiyat Oyunları için 27 Ağustos-11 Eylül'de Erzurum'da yapılacak hazırlık kampına Balıkesir'den 5 sporcu davet edildi.

Erdek ilçesinde faaliyet gösteren 18 Eylül Ortaokulunun Beden Eğitimi Öğretmeni ve İşitme Engelliler Atletizm Milli Takımı Antrenörü Niyazi Gülhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 ülkenin katıldığı Avrupa Şampiyonası'na katılan İşitme Engelliler Atletizm Milli Takımının, bireysel birincilik, ikincilik ve üçüncülükler kazandığını söyledi.

Milli Takımın, takım olarak da Avrupa ikincisi olduğunu aktaran Gülhan, "Bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı okuttuk. Bu büyük şampiyonada Atletizm Milli Takımına antrenörlük yaptığım için çok mutluyum. Bu şampiyonada 4 antrenör arkadaşımla büyük bir özveriyle çalıştık. Şimdi önümüzde, 5 ay sonra Polonya, Almanya ya da Hollanda'da yapılacak Salon Atletizmi Avrupa Şampiyonası var. Takımımızı bu şampiyonaya çok iyi hazırlayıp ülkemize daha fazla madalya kazandırmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Gülhan, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 2020 Olimpiyat Oyunları için 27 Ağustos-11 Eylül'de Erzurum'da yapılacak olimpik hazırlık kampına Balıkesir'den 5 sporcunun davet edildiğini bildirdi.

Kampa kendisinin de katılacağını ifade eden Gülhan, şöyle konuştu:

"Hazırlık kampına sporcularımdan Aleyna Çakmak ve Hilayda Arslan da davet edildi ancak çok yoğun bir yaz dönemi geçirmemiz nedeniyle federasyonumuzdan özel bir ricada bulunduk. Bu kampı, Balıkesir'deki 3 sporcumuzun da katılımıyla Erdek'te gerçekleştireceğiz. Bu kampta sporcularımızın gelişimleri bilimsel olarak test edilecek. Olimpik yarışlar hakkında bilgiler verilecek. Bizim için çok önemli bir kamp olacak. Uzun yıllar verdiğimiz emeğin karşılığında kazandığımız başarılarla bu kampı hak ettiğimizi düşünüyorum. Emeklerimizi ve başarılarımızı göz ardı etmeyen tüm yetkililere ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Olimpiyat Hazırlık Kampına Balıkesir'den 5 Sporcu Davet Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement