Aydın'da "Okul ve Aile" Konulu Seminer - Son Dakika
Yerel

Aydın'da "Okul ve Aile" Konulu Seminer

Aydın\'da "Okul ve Aile" Konulu Seminer

Aydın Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi işbirliğinde düzenlenen aile eğitim programı çerçevesinde “Okul ve Aile” konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

17.03.2014 10:26

Aydın Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi işbirliğinde düzenlenen aile eğitim programı çerçevesinde "Okul ve Aile" konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

Aydın Gençlik Merkezi Salonun da düzenlenen seminerde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Uzmanı Aynur Kurtay, slayt eşliğinde Hayatın İlk Çeyreği 0-18 Yaş Gelişimi, Evlilik ve Aile Hayatı, Aile Yaşam Becerileri ile Okul ve Aile konularında bilgi verdi. Kurtay, 'Eğitim ailede başlar' ilkesinden hareketle hazırlanan Aile Eğitim Programı, bilgi çağının gereklerine uygun olarak ailelerin yaşam kalitesini arttırmaya dönük önemli bir adım olduğunu söleyerek, Koruyucu ve önleyici bir sosyal politika hedefi olarak önem kazanan Aile Eğitim Programı, bilimsel bilgi desteği ile aile mutluluğunu arttırmaya dönük bir hizmet hamlesi olduğunu belirtti.

.Düzenlenen seminere, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden Dr. Selvinaz Saçan, Gençlik Merkezi Müdürü Feti Karsak ile Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan eğitici ve antrenörler katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da 'Okul ve Aile' Konulu Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement