Bakospor'dan Başkan Güzelbey'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bakospor'dan Başkan Güzelbey'e Ziyaret

Gaziantep'i Türkiye Basketbol Kadınlar 2.Lig'inde temsil eden ve Play-Off yolunda ilerleyen BAKOspor Kadın Basketbol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i ziyaret etti.

14.02.2012 12:40

Gaziantep'i Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Lig'inde temsil eden ve Play-Off yolunda ilerleyen BAKOspor Kadın Basketbol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i ziyaret etti.

BAKOspor Antrenörü Erdal Culban ile sporcular Mukaddes Aksoy ve Mihrace Buğdaycı, ziyarette, Güzelbey'e sponsorluk konusunda sıkıntı yaşadıklarını ve destek istediklerini dile getirdi.

Güzelbey ise ziyaretten memnun kaldığını ve bayan sporculara destek olmaları konusunda yardımcı olmaya çalışacaklarını belirtti.

Gaziantep'te bayan basketbol takımının bulunmasının sevindirici olduğunu ifade eden Güzelbey, şunları kaydetti:

"Bu takımın 1. ligde bulunması şehir adına daha iyi olacak. Ama biliyorsunuz bizim belediye olarak destek vermemiz mümkün değil. Ama sponsorluk konusunda bazı işadamlarımızla görüşerek size destek olmaya çalışacağım. Ayrıca, bizim iki profesyonel takımımız var ve bu takımlara dahi destek aktaramıyoruz. Ben sizin için sponsorluk konusunda araştırma yapacağım ve bayan sporcularımıza destek olmaya çalışacağım."

BAKOspor Antrenörü Erdal Culban da bayan basketbol takımı olarak çektikleri sıkıntıları ve sponsorluk konusunda kimseden destek görmediklerinin altını çizdi.

Zor şartlar altında takımı ayakta tutmaya çalıştıklarına dikkat çeken Culban, "Bu işi gerçekten gönülden yaparak Gaziantep'i kadınlar 2. Lig'inde en iyi şekilde temsil etmeye çalışan bir kulüp olarak destek bulamamak bizleri çok üzüyor. Bir deplasmana gidiyoruz, çok zorlanıyoruz. Bir çok sporcumuz kaç aydır aylık almayarak fedakarlık ediyor. Üstelik bu sporcuların hepsi Gaziantep dışından geldi ve üniversite okuyor. Biz çok şey istemiyoruz, bize sponsor olunsun yeter" diye konuştu.

Ziyarette, takımın kaptanı Mukaddes Aksoy, Güzelbey'e kendi formasını hediye etti.

BAKOsporlu bayan basketbolcular, Belediye Başkanı Güzelbey'in ardından Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen ile görüştü. Göksen'de sponsorluk konusunda kendi basketbol takımlarının da zorluk çektiğini ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını bildirdi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakospor'dan Başkan Güzelbey'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement