Bartın Irmağı Proje Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bartın Irmağı Proje Toplantısı Yapıldı

Bartın Irmağı Proje Toplantısı Yapıldı

Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islahı Proje yapımı DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’na sunuldu.

23.08.2014 17:38

Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islahı Proje yapımı DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu'na sunuldu.

Türkİye'nin taşımacılığa tek uygun ırmağı olan Bartın Irmağı'nın mevcut durumunun görüşüldüğü toplantıda, ırmağın şehrin tanıtımı ve turizmi açısından zenginliştirilmesi ve kent içi taşımacılığın hayata geçirilmesi adına oluşturulan projeler ve bu günden sonra yapılacak olan proje çalışmalarının ekolojik yaşama zarar vermemesi hususu görüşüldü. Toplantıda, Bartın Irmağına yapılan ve önceki yıllarda gerçekleştirilen proje ve inşaat çalışmalarının yanı sıra, Bartın Taşkın Koruma Projesi akım değerleri şematik gösterimi yapıldı. Bartın Irmağı ve Yakın Çevresinin Peyzaj Planlama Odaklı Turizme Kazandırılması Projesi'nin bir an önce hayata geçirilmesi ve projenin uygulanması sürecinde de karşılaşılacak sorunların giderilmesi hususları görüşülerek Bartın'ın kronik sorunlarının başında gelen sel ve taşkın riskinin önlenmesi noktasında alınan önlemlerin iyileştirilmesi ve bu önlemlerin istenilen seviyeye getirilmesi konuları görüşüldü. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Irmağı Proje Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement