Başkan Böcek Kontab'ta Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Böcek Kontab'ta Güven Tazeledi

Başkan Böcek Kontab\'ta Güven Tazeledi

KONTAB Meclis Üyeleri, yılın ilk toplantısı için Konyaaltı Belediyesi’nde bir araya geldi.

21.05.2014 15:34

KONTAB Meclis Üyeleri, yılın ilk toplantısı için Konyaaltı Belediyesi'nde bir araya geldi.

Soma'da yaşanan maden ocağı faciasında hayatını kaybeden 301 işçisi için saygı duruşunda bulunan ve ardından İstiklal Marşı'nı okuyan meclis üyeleri, yılın ilk toplantısında birliğin yönetim kadrolarını belirledi. Konyaaltı Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği Başkanı adayı gösterilen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, oy birliğiyle yeniden KONTAB Başkanlığı görevine seçildi.

Üçüncü gündem maddesinde ise KONTAB Başkanvekili isimleri belirlendi. Buna göre İlhan Buğdaycı birinci başkanvekili olurken, Nazife Demirtaş ikinci başkan vekili olarak görevine seçildi. Füsun Aldırmazoğlu ile Ali Polat ise KONTAB Katip Üyeliğine seçildi.

Bir yıl görev süresi olan Meclis Encümen Üyeliği'ne ise Füsun Aldırmazoğlu, Nazife Demirtaş, Deniz Babuş Atam ve Kazım Söylemez seçildi. KONTAB Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği'ne seçimler isimler ise İlhan Buğdaycı, Ömer Faruk Dalbudak, Onur Duruk, Ünal Canko ve Muzaffer Bulut olarak belirlendi.

Murat Adıyaman Kadir Derel, Fatih Caner, Sevilay Özdemir ve Ali Polat ise Kültür ve Turizm Komisyonu Üyeliği görevine seçildi.

Seçimlerin ardından oylanan faaliyet raporu ise oy birliğiyle kabul edildi.

Birliğin yeni komisyon üyelerine başarı dileklerinde bulunan Konyaaltı Belediye Başkanı ve KONTAB Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı'nın gelişmesi için azim ve kararlılıkla çalışmalara devam edeceklerini bildindi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Böcek Kontab'ta Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement