Başkan Çamyar Gençlerle Söyleşi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çamyar Gençlerle Söyleşi Yaptı

Başkan Çamyar Gençlerle Söyleşi Yaptı

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi lise öğrencileri ile bir araya gelerek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

18.05.2016 13:15

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi lise öğrencileri ile bir araya gelerek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Gençlik Buluşması" kapsamında Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesi, Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mustafa Rakım Anadolu Lisesi ve Mehmet Refik Güven Fen Lisesi'nden 125 öğrenci ile bir araya geldi.

"HEDEFİMİZ GELECEK NESİLLER"

Yaklaşık iki saat süren programda öğrenciler, kentsel dönüşümden, sosyal sorumluluk projelerine; ekonomiden turizme kadar merak ettikleri tüm konularda sorularını Başkan Çamyar'a yönelttiler. Tüm sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Çamyar, "Bizler bugün, toplumun yaşamını kolaylaştırma amacı ile yaptığımız çalışmaları gelecek kuşaklara bırakabilme gayesini taşıyoruz. Biz, Ünye'mizde yaptığımız her çalışmayı, attığımız her adımı sadece bugünü düşünerek değil, geleceği düşünerek planlıyoruz. Bizim hedefimiz gelecek seçimler değil, gelecek nesiller" diye konuştu.

EN ÇOK MERAK EDİLEN KONU GENÇLİK MERKEZİ OLDU

Ünye'de yapımına kısa süre önce başlanan ve çalışmaların devam ettiği Gençlik Merkezi, gençlerin en çok merak ettiği konuların başında geldi. Konuyla ilgili öğrencilerin sorunlarını yanıtlayan Başkan Çamyar, "Ünyemizde gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri ve her alanda faydalanacağı Gençlik Merkezi'nde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Projemiz ilk etapta daha küçük bir projeydi ancak il tipi bir Gençlik Merkezi haline geldi. Toplam 2 milyon 600 bin liralık bir proje ve teslim süresi bir yıl. İki kattan oluşacak olan Gençlik Merkezinin zemin katında spor ve konferans için çok amaçlı salon yer alacak. Zemin katta ayrıca sporcular için soyunma odaları, müzik işliği, oyun salonları, idari ofis ve teknik birimler olacak. Üst katta ise kütüphane, derslikler, seminer salonu ve öğretmenler odası bulunacak. Yüzme havuzu ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

"ÖĞRENCİLERİMİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ"

Öğrencilerden gelen soruların yanında talepleri de değerlendiren Başkan Çamyar, program süresi boyunca notlar alarak öğrencilere her türlü yardım ve desteği sağlayacaklarını ifade etti. Mustafa Rakım Anadolu Lisesi'nden söz alan Hail İbrahim Karagöz adlı öğrenci, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nde kutlama programlarını üstlendiklerini hatırlatarak Başkan Çamyar'dan Çanakkale gezisi için sınıfı adına destek istedi. Başkan Çamyar, gençlerin manevi atmosfer taşıyan yerleri ziyaret etmek istemelerinin sevindirici olduğunu belirterek istedikleri zaman kendilerini Çanakkale'ye göndereceklerini söyledi.

Taleplerine olumlu yanıtlar alan öğrenciler program sonrasında Başkan Çamyar'a teşekkürlerini ilettiler. Program, günün anısına çekilen özçekim ve hatıra fotoğrafları ile son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çamyar Gençlerle Söyleşi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement