Başkan Doğan, Şanlıurfa'da Bir Dizi Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Şanlıurfa'da Bir Dizi Temaslarda Bulundu

Başkan Doğan, Şanlıurfa\'da Bir Dizi Temaslarda Bulundu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kollarının programı kapsamında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine giderek bir dizi temaslarda bulundu.

20.12.2016 13:36

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kollarının programı kapsamında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine giderek bir dizi temaslarda bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve beraberindeki heyetle birlikte önce Siverek Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın misafiri oldu. Başkan Doğan ve beraberindekiler, buradaki görüşmenin ardından AK Parti İzmit Kadın Kollarının girişimleriyle Siverek merkeze 40 kilometre uzaklıktaki Taşhan ilk ve ortaokulu'na kazandırılan Burak Katırcıoğlu Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Siverekli çocuklara Pişman Dergisi dağıtan Başkan Doğan, İzmit Belediyesi adına 100 temel eseri de kütüphaneye hediye etti.

Siverek ziyaretiyle ilgili olarak konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Yoğun temaslarla dolu dolu bir gün geçirdik. Bizim için her şeyden önemlisi Siverekli çocuklarımızın gözlerinde mutluluk ve umut görmekti. Onlarda bizim çocuklarımız. Hükümetimiz onların geleceği için ne gerekiyorsa yapıyor, ancak bizim de yerel yönetimler olarak hükümetimize destek olmamız gerekiyor. İzmit İlçe Kadın Kolları başkanımız ve yönetimi çok anlamlı bir çalışmayı hayata geçirdiler. Kendilerine bu özel çalışmaları için teşekkürü bir borç biliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Şanlıurfa'da Bir Dizi Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement