Başkan Kale: "Cihanbeyli En Parlak Dönemini Geçiriyor" - Son Dakika
Yerel

Başkan Kale: "Cihanbeyli En Parlak Dönemini Geçiriyor"

Başkan Kale: "Cihanbeyli En Parlak Dönemini Geçiriyor"

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, muhtarlar, ilçe esnafı, sanayiciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

16.02.2016 13:03

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, muhtarlar, ilçe esnafı, sanayiciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye binasında gerçekleştirilen toplantıda, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, sabah kahvaltısında ilçe esnafı, sanayiciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada belediye yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Kale, hizmette sınır tanımadıklarını ve ilçeye tarihinde görülmemiş hizmetleri kazandırdıklarını ifade etti.

Seçim öncesi verilen sözlerin tamamının yerine getirilmesi için bütün güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Kale, "30 Mart seçimlerinden hemen sonra mazbatamızı alır almaz hizmet yarışına başladık. Cihanbeyli yatırım açısından tarihinin en parlak dönemini geçiriyor. Kent Park ve Beyler Konağı gibi dev eserleri büyük ölçüde tamamladık. Gençlik Merkezi, Hanımlar Lokali, Yeniceoba İmam Hatip Orta Okulunun inşaatları son sürat devam ediyor. Henüz ihale aşamasında olan birçok projemiz de mevcut, onları da en kısa sürede başlatacağız. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar ben ve ekibim ilçemize en iyi şekilde hizmet edebilmek için var gücümüz ile çalışıyoruz" dedi.

Mobil belediyecilik ve farklı bölgelere kurdukları birimlerle tüm Türkiye'ye örnek gösterildiklerini anlatan Kale, Cihanbeyli Belediyesi'nin kaynaklarını verimli kullanarak, organizasyon becerisi, halkla ilişkilerdeki başarısı ve şeffaf yönetimiyle ilçeyi yeniden imar ettiğini kaydetti.

Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte kapanan belde belediyelerinin şimdi daha çok hizmet aldığını belirten Kale, "Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçemizde kapanan belde belediyeleri, Büyükşehir Belediyemizin desteği ile eskisinden daha çok yatırım alıyor. Bu açıdan ilçemize verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kale: 'Cihanbeyli En Parlak Dönemini Geçiriyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement