Başkan Karabacak Makamını Minik Halefine Devretti - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabacak Makamını Minik Halefine Devretti

Başkan Karabacak Makamını Minik Halefine Devretti

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Namık Kemal İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elif Uzun’a devretti.

24.04.2015 10:00

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Namık Kemal İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elif Uzun'a devretti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Namık Kemal İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Elif Uzun'a devretti. Belediye başkanı koltuğuna oturduktan sonra Darıca'ya daha çok park ve yeşil alan yapacağını söyleyen Uzun, makam telefonu ile Özel Kalem Müdürünü arayarak talimatlar verdi. Elif Uzun misafir koltuğuna oturan Karabacak'a Darıca'ya kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Misafir koltuğuna oturan Darıca Belediye Başkanı Karabacak, "Çocukların eğitimin son derece önemli olduğunun altını çizerken, geleceğin belediye başkanları, milletvekilleri, başbakanları, cumhurbaşkanları olup bizleri yöneteceklerini ve Darıca Belediyesi olarak yavrularımızın yetişmesinde belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Bilgievlerimizle eğitimlerine var gücümüzle katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabacak Makamını Minik Halefine Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement