Başkan Mergen'den İlçe Emniyet Amiri Culha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Mergen'den İlçe Emniyet Amiri Culha'ya Ziyaret

Başkan Mergen\'den İlçe Emniyet Amiri Culha\'ya Ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 167.Yıldönümü kutlamaları kapsamında Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen ve encümen üyeleri İlçe Emniyet Amiri Eyüp Culha'yı ziyaret etti.

10.04.2012 14:00

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 167. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen ve encümen üyeleri İlçe Emniyet Amiri Eyüp Culha'yı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Mergen gece gündüz demeden her türlü fedakarlığı göstererek hizmet veren Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıldönümünü kutlamanının sevincini yaşadıklarını söyledi. İlçe Emniyet Amiri Eyüp Culha ise bölgenin nüfus yapısı bakımından diğer bölgelerle mukayese edildiğinde polisin olaylara müdahale etme ve neticelendirme noktasında çok etkili ve başarılı olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Vatandaşla güvenlik birimlerimiz arasında güzel bir iletişim bağı var. Polis mesleği dışarıdan göründüğü gibi kolay bir meslek değil. Özveri isteyen bir meslek. Bu noktada herkesin huzur ve güvenlik açısından emniyet mensuplarımıza yardımlarını bekliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Mergen'den İlçe Emniyet Amiri Culha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement