Başkan Saraçoğlu: Belediye Olarak Her Zaman Müftülüğün Yanındayız - Son Dakika
Yerel

Başkan Saraçoğlu: Belediye Olarak Her Zaman Müftülüğün Yanındayız

Başkan Saraçoğlu: Belediye Olarak Her Zaman Müftülüğün Yanındayız

Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hafta sebebiyle düzenlenecek etkinliklerle ilgili bilgiler sundu.

13.04.2015 12:26

Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nu makamında ziyaret ederek, hafta sebebiyle düzenlenecek etkinliklerle ilgili bilgiler sundu.

Ziyarette konuşan Gül, "Sevgili Peygamberimizin Kutlu Doğumunun 1444.yıl dönümü münasebetiyle Kütahya İl Müftülüğü olarak O'nun kutlu mesajını daha geniş zaman dilimi içerisinde halkımıza duyurabilmek için hafta boyunca etkinlikler düzenledik" dedi.

Gül, destekleri nedeniyle Başkan Saraçoğlu'na teşekkür etti.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ederek şunları söyledi: "Peygamberimiz bilgisizliğin, cehaletin, zorbalığın, barbarlığın, şirkin, putperestliğin ve her türlü kötü davranışların doruk noktaya ulaştığı bir zaman diliminde alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. O'nu anlamaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Bildiğiniz gibi, 14-20 Nisan tarihleri arasında, efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif edişinin 1444'nci yıldönümü 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri ile kutlanmaktadır. Bu yıl Kutlu Doğum Haftası'nın ana teması 'Hz. Peygamber ve İnsan onuru' olarak belirlenmiştir. O'nun ümmeti olmak bizler için en büyük bir onur kaynağıdır. Peygamberimiz bir insandır, ama insanların en hayırlısıdır. Kutlu Doğum Haftasının peygamberimize layık, hayırlı bir ümmet olmamıza vesile olması dileği ile Kütahyalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyorum" diye konuştu.

Bu ziyaretten dolayı Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül'e teşekkür eden Başkan Saraçoğlu, "Bu hafta il müftülüğümüz öncülüğünde çok sayıda program yapılacak. Biz Müftülüğümüzün her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Saraçoğlu: Belediye Olarak Her Zaman Müftülüğün Yanındayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement