Başkan Uyar, Öğrencilere Yerel Yönetimi Anlatacak - Son Dakika
Yerel

Başkan Uyar, Öğrencilere Yerel Yönetimi Anlatacak

Başkan Uyar, Öğrencilere Yerel Yönetimi Anlatacak

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kendisini ziyaret eden TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Bahar Bircan Avcılar ve TED İzmir Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Özlen Eker’e TED İzmir Koleji Öğrenci Meclisinde yerel yönetim üzerine söyleşi yapma sözü verdi.

14.11.2016 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kendisini ziyaret eden TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Bahar Bircan Avcılar ve TED İzmir Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Özlen Eker'e TED İzmir Koleji Öğrenci Meclisinde yerel yönetim üzerine söyleşi yapma sözü verdi.

TED İzmir Koleji Kurucu Temsilcisi Bahar Bircan Avcılar ve TED İzmir Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Özlen Eker, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı makamında ziyaret ederek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Eker, Başkan Uyar'dan TED İzmir Koleji Öğrenci Meclisinde yerel yönetim üzerine söyleşi sözü aldı. Gerçekleşmesi planlanan bu etkinlikte Başkan Uyar, belediyelerin ve özellikle Urla Belediyesinin çalışma sistemini, yönetim şeklini ve yerel yönetim konularını paylaşacak. Avcılar ve Eker; Urla'nın kadın bir belediye başkanının yönetiminde olmasından dolayı duydukları memnuniyet ve mutluluğu dile getirirken, Urla Belediyesi ile birlikte çok güzel projelere imza atacakları sözünü verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uyar, Öğrencilere Yerel Yönetimi Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement