Başkan Uysal Halk Günü Toplantılarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal Halk Günü Toplantılarına Devam Ediyor

Başkan Uysal Halk Günü Toplantılarına Devam Ediyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz size geliyoruz” sloganlı halk günü toplantılarına Bahçelievler Mahallesi’nde devam etti.

04.12.2014 16:35

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Biz size geliyoruz" sloganlı halk günü toplantılarına Bahçelievler Mahallesi'nde devam etti.

Başkan Uysal, Bahçelievler Mahallesi toplantısını Barbaros Parkı'nda düzenledi. Mahalle yaşayanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantının açılışında konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'da hizmeti mahalle mahalle yaparak sürdüreceğiz. Bunun ilk örneği Meltem Mahallesi'dir. Diğer mahallelerimizde de hizmet artarak devam edecek" dedi.

Belediye çalışmaları hakkında toplantıya katılan vatandaşları bilgilendiren Başkan Uysal, "Tüm müdürlüklerinde daha iyisini nasıl yaparız anlayışıyla yapılandırmaya gittik. Fen İşleri Müdürlüğümüz asfalt kalitesini yükseltmek için 500 kilometrenin en azından 300 kilometresini kazıyarak yenilemek için çalışma başlattı. Doğalgaz ve CLK Elektrik'le birlikte planlayarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Bunun ilk örneği Meltem Mahallesi'dir. Kaldırım, Park ve asfalt çalışmalarımızı Meltem Mahallesi'nde devam ediyoruz. Kaldırımlarımıza turunç ağaçlarını dikiyoruz. Mahalle mahalle Muratpaşa'nın tamamında hizmeti sürdüreceğiz" diye konuştu.

Doğalgaz çalışmalarının Bayındır Mahallesi'nde başladığını sözlerine ekleyen Başkan Ümit Uysal, şunları kaydetti:

"Bayındır Mahallesi'nin ardından Soğuksu ve Yıldız Mahalleleri'nde çalışmalar devam edecek. Doğalgaz firmamızın mahalleden çıkmasının ardından ekiplerimiz girerek mahallede yapılması gereken tüm işlemi tamamlayacak ve ardından diğer mahallelere devam edecek. Şu anda 20'nin üzerinde park çalışmamız devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz konteynerleri yer altına almaya başladı. Çöp transfer istasyonumuzu kuruyoruz. Muratpaşa'da vatandaş bizim için çok önemlidir." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal Halk Günü Toplantılarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement