Başsavcı Kaya Sinop'a Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Kaya Sinop'a Veda Etti

Başsavcı Kaya Sinop\'a Veda Etti

HSYK kararnamesiyle Giresun Başsavcılığı görevine atanan Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, kente veda etti.

20.07.2016 16:03

HSYK kararnamesiyle Giresun Başsavcılığı görevine atanan Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, kente veda etti.

Başsavcı Ozan Kaya için Sinop Adliyesi önünde vedalaşma programı yapıldı. Kaya, adliye personeli, kamu kurum ve kuruluş amirleriyle vedalaşarak yeni görevi için yola çıktı.

Başsavcı Kaya'yı uğurlayanlar arasında Sinop Valisi Kemal Cirit, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Sinopspor Başkanı Ayhan Özhan ve adliye personeli yer aldı.

Kaya yaptığı açıklamada, "Sinop'ta görev yaptığımız 1.5 yıl süre içerisinde başlangıçta yapmaya çalıştığımız şey adliyenin kapılarını vatandaşlara açmak ve vatandaşla kucaklaşmaktı. Bunu başarabildiğimize inanıyorum ve bunun en büyük göstergesinin de şuan burada olan vatandaşlar olduğunu görüyorum. Birkaç defa daha bahsetmiştim ben Sinop'tan razıyım, Allah da Sinop'tan razı olsun. Diğer yandan şuan için önceliğimiz Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadeleye devam etmektir. Biz 1.5 yıldır Sinop ilimizde bu örgütle mücadele konusunda elimizden geleni yaptık. ve nihayet görüldüğü üzere bu insanlar millete, devlete kastettiler, bir darbe girişiminde bulundular. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da muvaffak olamayacaklar. Allah'ın izni ile millet ayakta, bizler ayaktayız. İnşallah bizlerle beraber millet el ele verdikten sonra biz bu işin üstesinden en kısa sürede geleceğiz. Sinop halkına bize gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından Kaya, halefi Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Başsavcı Duygu Bayar'a yeni görevinde başarılar diledi.

Sinopspor Başkanı Ayhan Özhan, Başsavcı Kaya'ya Sinopspor'a göstermiş olduğu ilgiden ve yapmış olduğu katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Adliye merdivenlerinde çekilen toplu fotoğrafın ardından Kaya, yeni görev yerine alkışlarla uğurlandı. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Kaya Sinop'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement