Batman'da Yoğun Kar Yağışı - Son Dakika
Yerel

Batman'da Yoğun Kar Yağışı

Batman\'da Yoğun Kar Yağışı

Batman'ın Sason İlçesinde yoğun bir şekilde yağan kar nedeniyle köy yolları kapandı.

14.04.2015 08:37  Güncelleme: 09:45

Son günlerde yurdumuzu etkisi altına alan yağışlar, Sason İlçesinin dağlık kesimlerinde de etkili oldu.

Sason'a bağlı Dağçatı Dörtbölük grup köy yolunda yoğun kar yağışı nedeni ile zaman zaman 3 metreyi bulan kar kalınlığı ulaşımı olumsuz yönde etkiledi.

Batman İl Özel İdaresi ekipleri Dağçatı-Dörtbölük arası kapanan yolları yoğun bir özveri ile ulaşıma açtı.

Sason'a bağlı Çakırpınar Köyü Han Mezrası, Bayramlar Köyü Aykonak mezrası ulaşımını sağlayan yol, yoğun yağmur yağışı nedeni ile heyelandan etkilenerek kullanılamaz duruma geldi.

Heyelanın gerçekleştiği mevkilere, İl Özel İdaresi Ekipleri yağışın hafiflemesini müteakip müdahale edileceği belirtildi.

"KAR YAĞIŞI DURDUKTAN SONRA YOLLAR AÇILACAK"

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer; "Sason dağlık kesimlerinde yoğun yağmur yağışı sürmektedir. Bu sebeple zaman zaman yol göçmeleri, toprak kayması ve kaya düşmeleri gerçekleşmekte olup ekiplerimiz tehlike ile burun buruna gelmektedir. Buna rağmen aciliyet gerektiren durumlarda müdahaleler yapılmaktadır. Yoğun yağışlar durduktan sonra ekiplerimiz ve iş makineleri çalışmalarına güvenle devam edecektir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman'da Yoğun Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mutlu: 3-5. Gariban dağda kar temizler.200 kişide özel idare binasında bilgisayarda fal açıp okey oynar.sn genel sekreter 2 2 Yanıtla

Advertisement