BBP Germencik Adayı Gökçe, Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika
Yerel

BBP Germencik Adayı Gökçe, Seçim Bürosunu Açtı

BBP Germencik Adayı Gökçe, Seçim Bürosunu Açtı

BBP Germencik Belediye Başkan Adayı Ertan Gökçe, seçim bürosunu hizmete açtı.

11.03.2014 10:24  Güncelleme: 10:33

Büyük Birlik Partisi (BBP) Germencik Belediye Başkan Adayı Ertan Gökçe, seçim bürosunu dualarla hizmete açtı.

BBP'nin başkan aday Ertan Gökçe'nin Germencik merkez Çarşı Camisi karşısında yapılan seçim bürosu açılışına BBP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Yeter, İlçe Belediye Başkan Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Germencikli vatandaşlardan yoğun ilgi gösterdiği seçim bürosu açılış kurdelesini BBP Germencik belediye Başkan Adayı Ertan Gökçe'nin annesi kesti.

Ertan Gökçe yaptığı açılış konuşmasında, "İşim gereği yıllardır ben haftanın bir günü Germencik'teyim seçimlerde ortaya çıkan biri değilim. Germenciğin her yöresini her köyünü gezmiş, her karış toprağında, buralarda yapılan Jeotermal elektrik santrallerinde çalışmış katkısı olan bir kardeşinizim. Çok çıktım Kızılcagedik tepesine Germenciğe bakarak neler yapabilirim buralar için diye çok düşündüm. Bu topraklar için projelerim var, kim seçilirse seçilsin hiçbir karşılık istemeksizin vermeye hazırım, yani kağıt üzerinde bir formaliteyi tamamlamak için aday olmuş değilim" dedi.

PROJELERİNİ ANLATTI

Seçildiği takdirde yapacağı bazı projelerden de bahseden Gökçe, projeleri hakkın bilgiler verdi. Gökçe, "Germencik'e ilk 5 yılda ekonomik kaplıcalı termal otel yapacağım, e-mezarlık projemizle mezarlık ziyaretine gelen vatandaşımız vefat eden yakınlarını bilgisayar ekranından yerini bulabilecek. Yaşlılar Cennetimiz projesi ile belediye yaşlı bakım merkezi yapacağız. Yaşlılar için ayrıca evde sağlık hizmeti vereceğiz. Tüm muhtaçların evlerine günde bir defa sıcak yemek gidecek. Modern mezbaha yapacağız, Kesinlikle toprak yol kalmayacak. Tüm camilerin temizliğini belediye yapacak. İncir dondurması üreteceğiz bu dondurmayı tescil ettirip kurulacak kooperatif vasıtasıyla tüm dünyaya ihraç edeceğiz. Ortaklar'a ve Germencik'e mesire alanı kompleksi inşa edeceğiz. Geçmişte büyük futbolcular yetişmiş Mursallamıza stat yapacağız" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Germencik Adayı Gökçe, Seçim Bürosunu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement