Belediye Başkanının Kendi Silahıyla Vurulması - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanının Kendi Silahıyla Vurulması

Yeri değiştirilen çeşme yüzünden köylülerle kavga ettiği sırada kendisine ait tabancayla göğsünden vurularak ağır yaralanan Yozgat'ın Çekerek ilçesine bağlı Bazlambaç beldesi Belediye Başkanı Osman Gödek, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp...

05.06.2012 12:00

Yeri değiştirilen çeşme yüzünden köylülerle kavga ettiği sırada kendisine ait tabancayla göğsünden vurularak ağır yaralanan Yozgat'ın Çekerek ilçesine bağlı Bazlambaç beldesi Belediye Başkanı Osman Gödek, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden taburcu oldu.

Gödek, hastanedeki taburcu işlemlerinin tamamlanmasının ardından MHP İl Başkanı Mete Eke'yi ziyaret etti.

Tedavi sürecinde kendisini yalnız bırakmadığı için Mete Eke ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Gödek, "Ülkeye hizmet eden insanlar için bu tip saldırılar önemli değil. Bir an evvel memleketime dönerek çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceğim" dedi.

Mete Eke de Ülkücüler'in bu ülkenin temelini oluşturduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Davamız tüm zorluklara rağmen adım adım hedefine ulaşacaktır. Sizin de, bizim de elimizde bir hizmet bayrağı var. Bu bayrağı Yozgat-da sizler Kayseri-de de bizler dalgalandırıyoruz. Sonuç itibariyle, hepimizin ortak gayesi, devletimize ve milletimize hizmettir. Çıktığımız bu yolda da zaman zaman taş ayağımıza elbet dolanacaktır. Ülkücü olduğumuzda bizlere 'bu yol zor bir yol, bu yol meşakkatli bir yol' diye söylenmişti. Hakikaten de bizim çıktığımız bu yol meşakkatli bir yoldur. Ama bu dava yaşanılan tüm zorluklara rağmen adım adım hedefine ulaşacaktır."

Muhabir: Orhan Canbulatel

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanının Kendi Silahıyla Vurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement