Beyşehir Gölü Toplu Su Ulaşımına Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Gölü Toplu Su Ulaşımına Açılıyor

Beyşehir Gölü, feribotla toplu su ulaşımına açılacak.

07.06.2014 13:17  Güncelleme: 13:16

Beyşehir Gölü, feribotla toplu su ulaşımına açılacak.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda düzenlediği basın toplantısında, Ulaştırma Bakanlığı tarafından Beyşehir Gölü'nün toplu su ulaşımında değerlendirilmesi amacıyla ilçeye 200-250 kişi kapasiteli bir feribot kazandırılacağını bildirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek ile yapılan görüşmelerin ardından gölün toplu su ulaşımına açılabilmesi için Ulaştırma Bakanlığı nezdinde girişim başlatıldığını anlatan Özaltun, şunları kaydetti:

"Şu anda yaklaşık 200-250 kişilik kapasiteli bir feribot bölgemize kazandırılacak. Beyşehir Gölü'ne indirilmesi planlanan feribotun, Beyşehir'den alacağı yolcuları Kurucuova, Gölyaka ve diğer yanda Akburun gibi mahallelere, yani üç veya dört duraklı bir güzergah belirlendikten sonra bu noktalara taşıması planlanıyor. Tabii burada araştırma da yapılıyor. Liman noktasında sıkıntı yaşanacağı için limanın yapılabileceği yerler araştırılıyor. Amacımız burada dört noktaya su ulaşımının sağlanması."

Basın toplantısına Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Kamil Göksu ve AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu da katıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir Gölü Toplu Su Ulaşımına Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement