Bitlis'e Atanan Öğretmenler Güllerle Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Bitlis'e Atanan Öğretmenler Güllerle Karşılandı

Bitlis\'e Atanan Öğretmenler Güllerle Karşılandı

Bitlis'in Ahlat ve Adilcevaz ilçelerine yeni atanan 290 öğretmen güllerle karşılandı.

18.09.2015 14:28  Güncelleme: 14:34

Bitlis'in Ahlat ve Adilcevaz ilçelerine yeni atanan 290 öğretmen güllerle karşılandı.

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde ilçeye gelen 137 öğretmen, Ahlat Milli Eğitim Müdürlüğüne müracaat etmeye başladı. Ataması yapılan öğretmenlere gül veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, görevlerinin hayırlı olması diledi.

Özden, "Her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Ahlat'a atanan öğretmenlerle eğitim kadromuz daha da güçlendi. Okullarımızın tamamını eğitim öğretime hazır hale getirdik. Bütün öğretmen ve öğrencilerle problemsiz şekilde eğitim ve öğretime başlayacağız" dedi.

Öğretmenler de Ahlat'a atandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, gülle karşılanmalarının da kendileri için sürpriz olduğunu dile getirdi.

Adilcevaz'a 153 öğretmen

Adilcevaz ilçesine atanan 153 öğretmeni de İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, Şube Müdürleri Ergün Ergören ve Ayhan Taşdemir ile Eğitim Bir-Sen Adilcevaz Şube Başkanı Hakan Baloğlu karşıladı.

''Adilcevaz ülkenin en sakin ve huzurlu yerlerinin başında geliyor.''

İlçenin Van Gölü kıyısında bir doğa harikası olduğunu ifade eden Özdaş, "İlçemize tayin olan öğretmenler, uzun yıllar burada hizmet sunuyor. Biz de sizlere en güzel ve kaliteli hizmeti sunmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Buraya birçok öğretmenimiz ailesiyle gelmiş. Ailelerinizin rahat etmesi için de öğretmen evini tahsis ettik. Adilcevaz 2014-2015 eğitim öğretim yılında TEOG sınavlarında en başarılı ilçe oldu. Sizlerin azimli ve kararlı çalışmalarıyla bu başarımızı daha üst seviyelere çıkaracağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bitlis'e Atanan Öğretmenler Güllerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement