Bitlis Tanıtım Günleri - Son Dakika
Yerel

Bitlis Tanıtım Günleri

Bitlis Tanıtım Günleri

Hizan Kaymakamı İnci, Ankara AKM'de düzenlenen tanıtım günlerini değerlendirdi.

18.11.2014 12:44  Güncelleme: 12:59

Hizan Kaymakamı Sedat İnci, 13-16 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen "Bitlis Tanıtım Günleri"ni değerlendirdi.

Tanıtım günlerinde Hizan'ı ve Bediüzzaman Said Nursi'yi en iyi şekilde tanıttıklarını belirten İnci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaymakamlık standını çok sayıda bürokrat, iş adamı ve vatandaşın ziyaret ettiğini söyledi.

Stant ve "Karelerle Şehri Bediüzzaman" sergisinin Ankara'daki vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan İnci, şöyle konuştu:

"İlçemizin yöresel ürünleri olan karakovan balı, ceviz ve fındığımızı en iyi şekilde tanıttık. Kadınlarımızın yaptığı el dokuması halıları, genç girişimci Faruk Yılmaz'ın ürettiği yerli elektro gitarları, ilçemizin zengin tarihi ve kültürünü insanların beğenisine sunduk. İlim şahsiyetlerimizden Bediüzzaman Said Nursi'nin eserleri, yaşadığı dönemde kullandığı eşyalar yoğun ilgiyle karşılandı. Etkinlik boyunca standımızı ziyaret ederek bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bitlis Tanıtım Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement