Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Altındağ, Karkuş'u Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Altındağ, Karkuş'u Ağırladı

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Altındağ, Karkuş\'u Ağırladı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ’ı makamında ziyaret etti.

17.10.2015 10:35

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ'ı makamında ziyaret etti.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş; Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu ile birlikte Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bodrum'daki sportif faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken Bodrum'daki kış turizmine de değinildi.

Sportif etkinliklerin önemini vurgulayan Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ; "Bodrum, sportif etkinlikler açısından önemli bir kent. Özellikle yaz aylarında gençlerimizin kendilerini geliştirilebilecekleri birçok sportif etkinlik var. Bu, onlar için her zaman bir avantaj. Bu nedenle de Bodrum Belediyesi olarak sporla ilgili her konuyu önemsiyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Altındağ, Karkuş'u Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement