Bodrum'da Park ve Bahçeler Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da Park ve Bahçeler Sezona Hazırlanıyor

Bodrum\'da Park ve Bahçeler Sezona Hazırlanıyor

Muğla’nın Bodrum İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevsimlik olarak çevre düzenleme ve bakım çalışmaları yapıyor.

27.02.2015 16:05

Muğla'nın Bodrum İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevsimlik olarak çevre düzenleme ve bakım çalışmaları yapıyor.

Mevsimsel şartlar nedeniyle zarar gören park, bahçe ve yeşil alanlarda bakım çalışmaları yapan Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Bodrum İskele Meydanı ve çevresinde bulunan yeşillik alanlardaki zararlı otları toplayarak ağaç budama çalışmaları yapıyor. Bodrum genelinde bölge bölge süren çalışmaların tamamlanmasının ardından bu alanlara her mevsim farklı çiçeklerin dikilmesini planlayan ekipler, menekşe dikim çalışmalarına da hız verdi. Ekipler, ilçe genelinde uygun alanlara yaklaşık 2000 kasa menekşe dikmeyi planlıyor.

Kış aylarında Bodrum genelinde palmiye zararlıları ile mücadele eden ve palmiyelerin budamalarını yapan ekipler, çalışmalar kapsamında mevsimsel şartlara uygun çeşitli türden ağaçların da bakımlarını tamamlıyor. Sezona hazırlık kapsamında Bodrum Merkez'den başlatılan çalışmalar, ilçe genelinde bölge bölge gerçekleştirilerek devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da Park ve Bahçeler Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement