Bolu'da Sınav Kaygısı Semineri - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Sınav Kaygısı Semineri

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAMER) tarafından, velilere yönelik Sınav Kaygısı Semineri düzenlendi.

26.06.2014 18:43

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAMER) tarafından, velilere yönelik Sınav Kaygısı Semineri düzenlendi.

Gülezler Konağı'nda gerçekleştirilen seminerde konuşan AİBÜ Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik AD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuğba Sarı, öğrencilerin sınav kaygısını azaltmayı ve ailelerin öğrencilerin kaygılarını daha iyi anlayabilmelerini sağlamayı amaçladıklarını vurguladı.

Velilere, sınav kaygısını en aza indirebilmek için yapılması gerekenler hakkında bilgi veren Sarı,  "Dolayısıyla sınava ilişkin olası farklı sonuçların aile içinde ele alınması ve bu durumların önceden kabul edilmesi, öğrencilerin kaygı düzeyinin normale dönmesine yardımcı olacaktır" diye konuştu.

Seminerin sonunda Yrd. Doç. Dr. Tuğba Sarı'ya, BAMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. Azize Yasa tarafından teşekkür plaketi verildi. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolu'da Sınav Kaygısı Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement