Bozüyük'te Taşımalı Eğitim Servis Şoförleri Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Taşımalı Eğitim Servis Şoförleri Bilgilendirildi

Bozüyük\'te Taşımalı Eğitim Servis Şoförleri Bilgilendirildi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde taşımalı eğitimle servis hizmeti veren araç sürücüleri ve taşıma merkezli okul müdürlerine seminer yapıldı.

19.11.2013 13:06  Güncelleme: 13:07

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde taşımalı eğitimle servis hizmeti veren araç sürücüleri ve taşıma merkezli okul müdürlerine yönelik bilgilendirme semineri yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan seminerde, taşımalı ilköğretim yönetmeliği, okul servis araçları yönetmeliği slayt gösterisi eşliğinde sunuldu. Araç sürücülerine uymaları gereken kurallar hatırlatılırken okul müdürlerine de yaptırımları noktasında bilgilendirmeler yapıldı. Servis şoförleri ve okul müdürlerinin karşılaştıkları sorunlar ve sorular cevaplandırıldı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyyaz Bulutlar, bu seminerdeki amaçlarının taşımalı eğitim verilen okullarda öğrencilerin okula geliş ve gidişlerini sorunsuz bir şekilde yapmaları ve huzurlu bir şekilde eğitim almalarını amaçladıklarını söyledi.

Seminere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyyaz Bulutlar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Trafik Büro Amiri Komiser Kadir Pehlivan, öğrenci taşımacılığı yapan 31 araç şoförü ve taşıma merkezli okul müdürleri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Taşımalı Eğitim Servis Şoförleri Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement