Bsh Teknoloji Yetkilisi Conrat'tan Nkü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bsh Teknoloji Yetkilisi Conrat'tan Nkü'ye Ziyaret

Bosch, Siemens, Profilo ve Gaggenau markalarını üreten BSH Ev Aletleri Türkiye Teknoloji Yönetisi Juan Ignacio Conrat, beraberindeki heyet ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

05.03.2014 11:40

Bosch, Siemens, Profilo ve Gaggenau markalarını üreten BSH Ev Aletleri Türkiye Teknoloji Yönetisi Juan Ignacio Conrat, beraberindeki heyet ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i makamında ziyaret etti.

NKÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre,  ziyarette Conrat ile bir süre görüşen Şimşek, NKÜ'nün çok genç ve dinamik bir yapıya sahip olduğunu belirterek., NKÜ'nün 2000 yılından sonra kurulan üniversiteler arasında en hızlı gelişen 3. üniversite olduğunu ifade etti.

Şimşek, üniversitenin gelişiminde bölgenin sahip olduğu olanakların ve İstanbul'a yakın oluşunun çok önemli rol oynadığına değinerek "Bölgenin kalifiye elemana ihtiyacı var.  Her ilçemizde üniversitemizin meslek yüksekokulu bulunuyor. Bu meslek yüksekokullarından mezun olan öğrencilerimiz bölgede iş alanın çok geniş olmasından dolayı iş bulmakta zorluk yaşamıyor"? diye konuştu.

Conrat ida Şimşek tarafından misafir edilmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Üretim yaptıkları yerlerdeki üniversiteler ile her zaman iyi bir iş birliği içinde olduklarını belirten Conrat "Namık Kemal Üniversitesi ile de sıkı bir işbirliği kurup önümüzdeki süreçte başarılı öğrencilerimize şirketimizde iş imkanı sunulmasını düşünüyoruz" dedi.

Ziyaretin ardından Şimşek, Conrat ve beraberindeki heyete, yapımı tamamlanan Fen Edebiyat Fakültesi, Merkezi Derslikler Binası'nda bulunan NABİLTEM Labortuvarları, Merkez Kütüphane ve Spor Kompleksini gezdirdi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bsh Teknoloji Yetkilisi Conrat'tan Nkü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement