Bu Kez Veliler Oynadı, Çocuklar İzledi - Son Dakika
Yerel

Bu Kez Veliler Oynadı, Çocuklar İzledi

Bu Kez Veliler Oynadı, Çocuklar İzledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında veliler, okul öncesi eğitim alan çocukları için "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" tiyatro oyununu sahneledi.

22.04.2014 12:34

Bodrum ilçesinde veliler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları için "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Okul öncesi eğitim alan çocukları eğlendirmek için bir hafta önce 10 kişilik ekiple tiyatro çalışmalarına başlayan veliler, Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi'nde sahneye çıktı. Sahnede anne ve babalarını pamuk prenses, kraliçe ve yedi cücelerin kıyafetleriyle gören çocuklar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Anne ve babalarını sahnede görmenin heyecanını yaşayan çocuklar mutluluklarını yanlarındaki arkadaşlarıyla paylaştı. Okul öncesi eğitimi alan yaklaşık 100 öğrencinin izlediği tiyatro sonunda oyunda yer alan velilere kreş yöneticileri tarafından plaket verildi.

Oyunun organizasyonunu yapan Mustafa Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında genelde çocukların gösteriler yaptığını, velilerin ise izlediğini söyledi.

Çocukları eğlendirmek için farklı bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Karadeniz, "Oyunu hazırladığımızdan çocukların haberi yoktu. Onlar için büyük bir sürpriz oldu. Anne ve babalarını sahnede görünce heyecanlandılar. Veliler de çocuklarını ufak bir oyunla mutlu edebileceğinin farkına vardı" dedi.

Pamuk Prenses rolüyle sahneye çıkan Özlem Mutlu ise kızına güzel bir anı bırakmak için sahneye çıktığını belirtti.

Kraliçe rolünü oynayan Özlem Bayındır da ilk defa sahneye çıkmanın hayacanını yaşadığını dile getirerek, çocukları mutlu eden bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bu Kez Veliler Oynadı, Çocuklar İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement