Bucak Kaymakamı Hacıbektaşoğlu, Basın Mensuplarıyla Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Bucak Kaymakamı Hacıbektaşoğlu, Basın Mensuplarıyla Vedalaştı

Bucak Kaymakamı Hacıbektaşoğlu, Basın Mensuplarıyla Vedalaştı

Burdur'un Bucak ilçe kaymakamlığını 5 yıldır yürüten ve 2013 yaz kararnamesi ile İşçileri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu, ilçede görev yapan medya mensuplarıyla vedalaştı.2008...

06.06.2013 10:52

Burdur'un Bucak ilçe kaymakamlığını 5 yıldır yürüten ve 2013 yaz kararnamesi ile İşçileri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu, ilçede görev yapan medya mensuplarıyla vedalaştı.

2008 Yılından buyana Bucak Kaymakamlığı yapan Osman Hacıbektaşoğlu, 2013 yaz kararnamesi ile İşçileri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atandı. Kaymakamlık bahçesinde Bucak'ta görev yapan medya mensuplarıyla bir araya gelen Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu, gazetecilere ilk duyanın olduklarını ve ilk vedayı da gazetecilerle yaptığını söyledi.

Hacıbektaşoğlu, "Zaten tayini bekliyorduk. Bu yıl Bucak'ta beşinci yılımı doldurdum. Yeni tayin yerim İç İşleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Göç Politikaları ve Projeleri Daire Başkanlığına atamam yapıldı. Beş yıl boyunca çeşitli vesileler ile beraber olduk. Yapılan hizmetleri kamuoyuna aktarmada emeğiniz olduğu için çok teşekkür ederim" dedi.

Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu ilk vedalaşmayı basın mensupları ile yaparak sohbet etti. Kaymakam Hacıbektaşoğlu, 23 Haziran tarihine kadar Bucak'ta görev yaptıktan sonra İç İşleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Göç Politikaları ve Projeleri Daire Başkanlığında yeni görevine başlayacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bucak Kaymakamı Hacıbektaşoğlu, Basın Mensuplarıyla Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement