Büyükçekmece'de Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Ücretsiz Göz Muayenesi - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece'de Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Ücretsiz Göz Muayenesi

Büyükçekmece\'de Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Ücretsiz Göz Muayenesi

Büyükçekmece Belediyesi, 2015 yılı Yaz Spor Okulunda eğitim gören yaklaşık bin 200 öğrenci ve veliyi göz muayenesinden geçirecek.

09.07.2015 10:04  Güncelleme: 10:10

Büyükçekmece Belediyesi, 2015 yılı Yaz Spor Okulu'nda eğitim gören yaklaşık bin 200 öğrenci ve veliyi göz muayenesinden geçirecek.

Büyükçekmece Belediyesi, 2015 yılı Yaz Spor Okulu öğrencilerini ücretsiz göz muayenesinden geçiriyor. Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Özel Birinci Göz Hastanesi iş birliğiyle düzenlenen göz taraması muayenesine yaz spor okulu öğrenci ve velilerinin ilgisi büyük oldu. Göz taraması muayenesinden 1200'e yakın öğrenci ve velileri yararlanacak.

GÖZ TARAMASI 1 HAFTA SÜRECEK

Futbol, voleybol, okçuluk, atletizm, tenis, basketbol gibi birbirinden farklı birçok branşla eğitim gören öğrenciler, ileride herhangi bir engele rastlamadan spor hayatlarına devam edebilmek için göz muayenesine tabi tutuluyor. Her gün bir branş baz alınarak yapılan göz muayenesinden geçirilen öğrencilerin, göz sağlığı problemi tespit edilenler tedavi ettiriliyor. Büyükçekmece Belediyesi'nin Yaz Spor Okulu öğrencileri için başlatmış olduğu ücretsiz göz taraması 1 boyunca devam edecek.

"SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR"

Yaşları 7 ila 14 arasında değişen sporcular için yapılan çalışmadan son derece memnun olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Yaz spor okullarını önemsiyorum. Çocuklarımızın istedikleri branşta kendilerini geliştirip başarı elde etmeleri beni çok mutlu ediyor. Herhangi bir sporla dalıyla ilgilenen insan hayatla barışık olur. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Büyükçekmece kültür, sanat ve diğer alanlarda olduğu gibi sporda da her geçen gün ilerleme gösteriyor. Sanatta olduğu gibi sporda da dünya kenti Büyükçekmece olacak. Çocuklarımızın mutluluğu ve spor kariyerlerinde başarı elde etmeleri için her türlü desteği vermeye hazırım" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece'de Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Ücretsiz Göz Muayenesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement