Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika
Yerel

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Alaplı ilçesinde "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyasında 45 ünite kan toplandı.

16.10.2015 17:21

Alaplı ilçesinde "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyasında 45 ünite kan toplandı.

Türk Kızılayı Derneği Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Merkez Camisi önünde gerçekleştirilen kampanyaya, vatandaşların ilgi gösterdiğini belirtti.

Kampanyaya din görevlilerin yanı sıra, vatandaşların da destek verdiğini anlatan Yiğit, "45 ünite kan toplandı. Kanın bir ihtiyaç olduğunu herkese anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş ise "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla farklı etkinlikler gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Kan bağışı kampanyası artık geleneksel bir hale geldi. Toplumda kan bağışının öneminin daha iyi anlaşılması için kampanya düzenledik. Bir hayat kurtarmak, bütün insanlığı kurtarmak gibidir. Bu nedenle insanlarımızı her zaman kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement