Çankaya Belediyesi, '6. Ankara Fotoğraf Günleri'ne Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

Çankaya Belediyesi, '6. Ankara Fotoğraf Günleri'ne Ev Sahipliği Yaptı

Çankaya Belediyesi’nin desteğiyle Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde (ÇSM) Fotoğraf Sanatı Kurumu (FSK) tarafından düzenlenen Uluslararası 6. Ankara Fotoğraf Günleri sona erdiÇankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, tüm sergi ve toplantı salonlarıyla üç kuşak fotoğraf sanatçısının katılımıyla düzenlenen Uluslararası 6. Ankara Fotoğraf Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

01.04.2016 15:05

Çankaya Belediyesi'nin desteğiyle Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde (ÇSM) Fotoğraf Sanatı Kurumu (FSK) tarafından düzenlenen Uluslararası 6. Ankara Fotoğraf Günleri sona erdi

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, tüm sergi ve toplantı salonlarıyla üç kuşak fotoğraf sanatçısının katılımıyla düzenlenen Uluslararası 6. Ankara Fotoğraf Günleri'ne ev sahipliği yaptı.

Söyleşi, sergi, film ve fotoğraf gösteriminin yanı sıra dinleti programlarıyla bir hafta boyunca sanatseverler, başkentin izlerini fotoğrafa yansıtmış sanatçılarla bir araya geldiler. Değişim temasıyla gerçekleştirilen fotoğraf günleri, Türkiye'nin dört bir yanından fotoğraf topluluğu ve derneklerinin katılımıyla gerçekleştirildi. ÇSM'nin tüm sergi salonlarında temalı fotoğraflar sergilendi. Gülten Akın Okuma Salonu ve Yaşar Kemal Konferans Salonu'nda art arda düzenlenen seminer, söyleşi ve gösterimlere de yoğun ilgi gösterildi.

FSK, akademik çalışmalarıyla öne çıkan ve fotoğraf yayınları hazırlayan sanatçıları, düzenlenen imza günlerinde fotoğraf dostlarıyla buluşturdu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya Belediyesi, '6. Ankara Fotoğraf Günleri'ne Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement