Çaycuma'da İşletmelere Gıda Denetimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'da İşletmelere Gıda Denetimi Yapıldı

Çaycuma\'da İşletmelere Gıda Denetimi Yapıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çaycuma İlçe Müdürlüğü’nce, ilçede bulunan bazı işletmelere yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi denetimden geçildi.

26.07.2014 15:42

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çaycuma İlçe Müdürlüğü'nce, ilçede bulunan bazı işletmelere yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi denetimden geçildi.

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla gıda sektöründe yaşanan hareketlilik nedeniyle, ilçede üretilen veya satışa sunulan gıda maddelerinin güvenilirliğine yönelik denetimler arttırılmıştır. Yapılan denetimlerde7 adet unlu mamul üreten işyeri ve satış yeri, 22 adet fırın, 8 adet pasta ve tatlı üreten ve satışa sunan iş yeri ile 25 adet market olmak üzere toplam 62 adet işy erinin denetim ve kontrolleri İlçe Müdürlüğü Gıda Kontrol görevlilerince gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde olumsuzluk tespit edilen iş yerlerine cezai işlem uygulandı. Halkın güvenilir gıdaya ulaşması için İlçe Müdürlüğü olarak her türlü tedbirler alındığı kaydedildi. Yapılan açıklamada, İlçe Müdürlüğü; "En iyi denetçi, tüketicinin kendisi " ilkesinden hareketle vatandaşların her türlü ihbar ve şikayetlerini Alo Gıda 174 hattına ihbarda bulunmaları için çağrıda bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma'da İşletmelere Gıda Denetimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement