Çiğli Şirintepe'de Tapu Sevinci - Son Dakika
Yerel

Çiğli Şirintepe'de Tapu Sevinci

Çiğli Şirintepe\'de Tapu Sevinci

Uzun yıllardır verdikleri tapu mücadelesini kazanan Şirintepe Yapı Kooperatifi sakinleri, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın da katıldığı törenle tapularına kavuştular.

04.06.2014 15:14

Uzun yıllardır verdikleri tapu mücadelesini kazanan Şirintepe Yapı Kooperatifi sakinleri, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın da katıldığı törenle tapularına kavuştular. Tapu dağıtım töreninde oldukça duygusal anlar yaşanırken, uzun süredir bekledikleri tapularına kavuşan hak sahipleri gözyaşlarını tutamadılar.

Çiğli Yakakent'te bulunan Şirintepe Konut Yapı Kooperatifi'nin tapularını alamayan hak sahipleri uzun süredir verdikleri mücadeleyi kazandılar. 40 kooperatif sakini düzenlenen törenle tapularını aldılar. Kooperatif Başkanı Hüseyin Ayvalık öncülüğünde Çiğli Belediyesi eski binası altıncı katta gerçekleştirilen tapu dağıtım törenine katılım ve ilgi büyük oldu. Tapuların dağıtımı sırasında ise oldukça duygusal anlar yaşandı. Hak sahipleri gözyaşlarını tutamadılar. Tapularını teslim alan 40 ailenin sevincine ortak olan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, tapuları teker teker ailelere teslim etti.

"BEN DE ÇOK MUTLUYUM"

Ailelerin yaşadığı mutluluk karşısında oldukça sevindiğini ve duygulandığını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli'de yaşayan hiçbir vatandaşın mağdur edilmesini istemiyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti, "Bugün burada tapularını alan herkesin gözü aydın olsun. Büyük sıkıntılarla başlayan süreç nihayetinde güzel bir sona kavuşmuştur. Bu süreçte yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen sevgili Şirintepeliler tapularına sahip olmanın mutluluğunu yaşayabilmiştir. Bende bu sevince ortak olduğum için çok mutluyum. Tek dileğimiz bir daha böyle büyük sıkıntıların yaşanmaması." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli Şirintepe'de Tapu Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement