Dalaman Belediyesi'nin İftar Çadırına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Dalaman Belediyesi'nin İftar Çadırına Yoğun İlgi

Dalaman Belediyesi\'nin İftar Çadırına Yoğun İlgi

Dalaman Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırına Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilmek üzere iftar çadırı kuruldu.

29.06.2015 09:48

Dalaman Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırına Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilmek üzere iftar çadırı kuruldu. İftar Çadırına vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösteriliyor.

Belediye tarafından kurulan iftar çadırına Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ve İlçe Müftüsü Selahattin Bozkurt'ta katıldı. Belediyesi İftar Çadırı'nda her gün iftardan yarım saat önce başlayacak olan İftar Programı etkinliği içinde yer alan her gün Ramazan Ayı, oruç gibi daha birçok dini konuda vatandaşlara bilgiler veriliyor. Program Dalaman'nın yerel Radyosu Sahil Fm'den canlı olarak yayınlanıyor.

Belediyesi tarafından kurulan İftar Çadırı ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Belediye Hizmet Binamızın altında iftar çadırı kurduk. Burada verecek olduğumuz iftar yemeklerinin hemen hemen tamamı hayırsever vatandaşlarımız tarafından karşılanmaktadır. Amacımız vatandaşlarımıza temiz ve lezzetli bir şekilde iftar yemeği yedirmek. Buraya gelemeyen yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlarımız içinde iftar yemeklerimizi evlerine kadar servis ediyoruz. Halkımızın Mübarek Ramazan Ayı'nı rahat, mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini temenni ediyor ve tüm vatandaşlarımıza Hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman Belediyesi'nin İftar Çadırına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement