Korkuteli'de Dekoratif Ev Aksesuarları Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Dekoratif Ev Aksesuarları Kursu Açıldı

Korkuteli\'de Dekoratif Ev Aksesuarları Kursu Açıldı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Cevat Sayiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, El Sanatları Teknolojisi Dekoratif Ev Aksesuarları kursu açtı.

13.12.2013 16:41  Güncelleme: 16:44

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Cevat Sayiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, El Sanatları Teknolojisi Dekoratif Ev Aksesuarları kursu açtı.

18-70 yaş arası 24 kursiyerin katıldığı kursun Usta Öğretici Sevgi Fığlacı tarafında Halk Eğitim Merkezi binasında verildiği belirtilirken, kursta ev aksesuarlarına yönelik her şeyin üretildiği bildirildi. Fığlacı, "Eski el sanatlarını modernize ederek günümüz koşullarına uygun hale getirip kullanıma sunuyoruz. Kursumuzda pike takımları, nevresim takımları, seccadeler, kurdele nakışı, örtüler, pul boncuk işlemeler, dekoratif aynalar ve öğrenci ihtiyacı doğrultusunda dekoratif objeler de yapılıyor. Kurs sonunda sertifika almaya hak eden kursiyerlerimiz istediklerinde işyeri açabilir ya da bir tekstil firmasında çalışabilir" dedi.

Sevim-Cevat Sayiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çobanoğlu ise Dekoratif Ev Aksesuarları kursuna talep olduğu takdirde tekrar açabileceklerini belirterek, kursta dekoratif ev aksesuarlarının yapımının yanı sıra desen işleme ve boyama konusunda da teorik ve pratik bilgiler verildiğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Dekoratif Ev Aksesuarları Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement