Demreli Sporculardan Kick Boksta Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Demreli Sporculardan Kick Boksta Büyük Başarı

Demreli Sporculardan Kick Boksta Büyük Başarı

Ordu’da yapılan Türkiye Kick-Boks Şampiyonası’ndan Demreli kick-boksçular başarıyla döndü.

24.08.2014 10:35

Ordu'da yapılan Türkiye Kick-Boks Şampiyonası'ndan Demreli kick-boksçular başarıyla döndü. Demre'den iki Türkiye Şampiyonu çıkarken, bir Türkiye ikincisi, üç kişide Türkiye üçüncüsü oldu.

Eski Türkiye Kick-Boks Şampiyonu ve Dünya üçüncüsü Sibel Coşkun ve eşi Metin Coşkun önderliğinde Türkiye Şampiyonasına katılan Demre Sporium Kulübü sporcuları, Ordu'da düzenlenen şampiyonada büyük başarı elde ettiler. Kulüp sporcularından Emine Kocabaş ve Elif Nur Doğan minik bayanlarda Türkiye Şampiyonu olurken, Leyla Babadağ Yıldız Bayanlar kategorisinde Türkiye ikincisi, Aydın Aydemir, İrem Arslan ve Sude Zeynep Toptaş da yine minikler kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Büyük başarıya imza atan sporcular ilçe girişinde büyük bir coşku ile karşılandı. Konvoylarla belediye meydanına gelen şampiyonları, Cumhuriyet Meydanı önünde Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu ile birlikte coşkulu bir kalabalık karşıladı. Başarılı sporcuları teker teker alınlarından öpen Başkan Topcu, elde edilen başarıdan dolayı Antrenör Sibel Coşkun'a ve sporcuların ailelerine teşekkür ettiğini söyledi.

Çok sevinçli olduğu gözlenen Antrenör Sibel Coşkun ise, "Şampiyonaya çok iyi hazırlanmıştık. Sporcularımdan şampiyonlar çıkacağına inancım sonsuzdu ve başardılar. İlerleyen dönemlerde Demre'den dünya şampiyonları da çıkacak. Bizlere büyük destek olan başta Demre Kaymakamımız Yusuf İzzet Karaman Bey'e, Belediye Başkanımız Süleyman Topcu ve Halk Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demreli Sporculardan Kick Boksta Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement