Denizli Büyükşehir Belediyesinin Hizmetleri Tescillendi - Son Dakika
Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Hizmetleri Tescillendi

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne 5 ayrı sistemde belge verildi.

26.06.2015 11:37

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne 5 ayrı sistemde belge verildi.

Belediyenin başkanlık makamında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerinin verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, törende yaptığı konuşmada, belediye hizmetlerinde ve yönetiminde her zaman kaliteye önem verdiklerini söyledi.

Beş ayrı sistemde belge almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıkları ifade eden Zolan, şunları söyledi:

"Biz istiyoruz ki Denizli çok güzel bir şehir olmaya devam etsin. İnsanlarımız memnun olsun. Çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği konusunda en üst seviyede güvenliği sağlanmış olsun. Kaliteli yönetimle inşallah bu işleri yürütmeye devam edelim. Kalite Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Bilgi Güvenliği, en önemlisi Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi'ne sahibiz. Bunların yanında çevre çok önemli. Biz Türkiye'nin 'en çevreci' ve 'en temiz kenti' ödülünü aldık. Yönetim sistemi belgelerini almakla aslında bu ödül de taçlanmış oldu. Bu 5 belge ile Türkiye'de ilk belediye olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu konuda gayret eden herkese teşekkür ediyorum."

TSE Ege Bölge Koordinatörü Atilla Gündüz ise Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 1 yıllık yoğun bir çalışma gerçekleştirdiğini, 5 ayrı sistemde belge almaya hak kazanan ilk belediye olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 27001 ve ISO 10002 belgeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Büyükşehir Belediyesinin Hizmetleri Tescillendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement