Denizli'de Genç Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Genç Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Denizli\'de Genç Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Çivril ve Çal devlet hastanelerinde incelemelerde bulundu.

17.01.2014 15:50  Güncelleme: 15:28

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Çivril ve Çal devlet hastanelerinde incelemelerde bulundu.

İlçe hastanelerindeki sağlık hizmetini artırmak ve güçlendirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Acar, hekim ve tıbbi cihaz eksikliklerini de gidermek için uğraştıklarını söyledi. Acar, Çal ve Çivril'deki hastanelerde tespit ettikleri bazı poliklinik eksikliklerinin de 1 Şubat itibariyle giderileceği müjdesini verdi.

Genç girişimcilik eğitimi tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlik merkezlerinde, KOSGEB iş birliğiyle düzenlenen "Genç Girişimciler İçin Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sona erdi. Eğitimi başarıyla tamamlayan 60 girişimciye sertifikaları verildi. Sertifika alan girişimcilerin, KOSGEB'in yeni iş kuranlara 30 bin liraya kadar hibe ve 70 bin liraya kadar faizsiz kredi başvurusunda bulunma hakkını kazandıkları belirtildi.

Emniyet Müdürü Bulut, Aydem PAÜ'ye moral verdi

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi'nde ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Aydem Pamukkale Üniversitesi'nin (PAÜ) idmanını Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut izledi.

Bulut, ziyaretinden önce PAÜ yerleşkesindeki Çadır Salon'da yeni tamamlanan soyunma, masaj ve malzeme odalarını inceledi. Antrenmanı izleyen Bulut, ikinci devre öncesi takıma moral ve destek için geldiğini belirterek, oyunculara tatlı ikram etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Genç Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement