Devrek Sp'den Kurumlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Devrek Sp'den Kurumlara Ziyaret

Devrek Sp\'den Kurumlara Ziyaret

Saadet Partisi (SP) Devrek ilçe yönetimi, Kaymakam başta olmak üzere resmi kurumları ziyaret ederek, "Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Milli Görüş Belediyeciliği” konulu konferans için davette bulundular.

26.02.2014 13:34

Saadet Partisi (SP) Devrek ilçe yönetimi, Kaymakam başta olmak üzere resmi kurumları ziyaret ederek, "Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Milli Görüş Belediyeciliği" konulu konferans için davette bulundular.

SP Devrek Belediye Başkan Adayı Ramazan Dernek, SP İlçe Başkanı Hasan Öztürk, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Şaban Çubukçu, Belediye Meclis Üyesi Adayı Halil Korkut ile beraberindeki heyet, ilk olarak Devrek Kaymakamı Orhan Yalınız'ı makamında ziyaret etiler. Kaymakam Yalınız'ı, AKM'de yarın düzenlenecek olan "Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Milli Görüş Belediyeciliği" konulu konferansa davet eden SP İlçe Başkanı Hasan Öztürk, ayrıca seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Orhan Yalınız, "Tüm siyasi partilerimize başarılar diliyorum. Memleketimiz için kimler daha iyi hizmetler verecekse seçimin galibi onlar olsun" diye konuştu. Daha sonra Devrek Emniyet Müdürü Ali Özcan'ı makamında ziyaret eden heyet, daha sonra diğer resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürdü. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Sp'den Kurumlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement