Dicle'de 2.Organometalik Kimya ve Kataliz Çalıştayı - Son Dakika
Yerel

Dicle'de 2.Organometalik Kimya ve Kataliz Çalıştayı

Dicle\'de 2.Organometalik Kimya ve Kataliz Çalıştayı

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü tarafından "2. Organometalik Kimya Ve Kataliz Çalıştayı" düzenlendi.

10.06.2016 17:21

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü tarafından "2. Organometalik Kimya Ve Kataliz Çalıştayı" düzenlendi. Kongre Merkezinde gerçekleştirilen çalıştaya YÖK üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berrin Ziyadanoğulları, öğretim üyeleri ve çeşitli fakültelerden gelen akademisyenler katıldı.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Dicle Üniversitesindeki öğretim üyelerinin katılımıyla çok sayıda Bilim adamını bir araya getirme imkanı sağlayan çalıştayın ilk oturumunda; Çalıştay Düzenleme Kurulu Başkanı ve D.Ü. Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berrin Ziyadanoğulları, D.Ü. Fen Fakültesi Organik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halil Hoşgören, D.Ü. Fen Fakültesi Anorganik Kimya Anabilim Dalından Prof. Dr. Bahattin Gümgüm, D.Ü. Fen Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları ve Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz, çalıştayın önemini belirten açılış konuşmalarını yaptılar.

Öğleden sonraki oturumunda çağrılı konuşmacılardan, Ortadoğu Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Saim Özkar; "Geçiş Metal Nanokümeleri ile Kataliz", Mustafa Kemal Üniversitesinde Prof. Dr. Nureddin Çolak; "Polimerlerin Hayatımızdaki Yeri", Fırat Üniversitesinde Prof. Dr. Orhan Görgülü, "Sübstitüe Fosfazen Bileşikleri ve Özellikleri" adlı konuşmaları ile başarılı bir çalıştay gerçekleştirdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dicle'de 2.Organometalik Kimya ve Kataliz Çalıştayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement