Diyarbakır'daki Polise Aracına Saldırı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'daki Polise Aracına Saldırı

Diyarbakır'da, zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu'nun (47) Denizli'deki baba ocağına ateş düştü.

15.12.2015 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da, zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu'nun (47) Denizli'deki baba ocağına ateş düştü.

Serinhisar ilçesine bağlı Pınarcık Mahallesi'ndeki evinde oğlunun şehadet haberini, sağlık ekipleri eşliğinde Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, Denizli  Emniyet Müdür Yardımcısı Erdinç Gündüz, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun'dan alan baba Kamil Kabukçu (83), fenalık geçirdi.

Geçen yıl eşini kaybeden, kızı Hatice Dokumacı ve damadı Şeref Dokumacı ile birlikte yaşamını sürdüren Kabukçu'ya sağlık ekipleri ilk müdahalede bulundu. Kabukçu daha sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

Evli ve üç çocuk sahibi olan şehit Kabukçu'nun Ankara'da görev yaptığı ve geçici görevle Diyarbakır'a görevlendirildiği öğrenildi.

Şehit haberini alan yakınları ve mahalledeki vatandaşlar, Kabukçu'nun babaevine gelirken evin bulunduğu sokağa ve eve Türk bayrağı asıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'daki Polise Aracına Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement