Dr. Numan Çabuk, AK Parti'dan Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı - Son Dakika
Yerel

Dr. Numan Çabuk, AK Parti'dan Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Dr. Numan Çabuk, AK Parti\'dan Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Akçakoca İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve İlçe Toplum Sağlığı Yöneticiliği görevlerinde bulunan, Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti milletvekili aday adayı olarak halkın sevgisine mazhar olan Doktor Numan Çabuk, Kasım ayında yapılacak erken seçimlerde yeniden aday adayı olarak halkın karşısına çıkıyor.

02.09.2015 12:02

Akçakoca İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve İlçe Toplum Sağlığı Yöneticiliği görevlerinde bulunan, Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti milletvekili aday adayı olarak halkın sevgisine mazhar olan Doktor Numan Çabuk, Kasım ayında yapılacak erken seçimlerde yeniden aday adayı olarak halkın karşısına çıkıyor.

2004 yılında üniversite yıllarında AK Parti çatısı altında başladığı siyasi serüveninde, gerek üniversite teşkilatlarında üstlendiği önemli görevler, gerekse de görev adamı olarak ettiği hizmetlerle parti içerisinde büyük bir saygıyla karşılanan Dr. Numan Çabuk, erken seçimler öncesi bir takım şahsi işleri için bulunduğu Ankara'da aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Haziran seçimleri öncesinde aday adaylığı yarışına katılarak, Düzce'de belirli bir ivme yakalayan, yaşanan sıkıntılı dönemlere karşın partisinin icraatlarını gittiği her ortamda ve platformda paylaşan Çabuk, seçimler öncesi kısa dönemde vatandaşın takdirini kazanması ile biliniyor.

Partisinin olmazsa olmazlarının başında gelen halkla bütünleşme konusunu tam anlamıyla yerine getiren ve 2023, 2053 ve 2071 vizyonları çerçevesinde "Yeni Türkiye, Yeni Düzce" yolunda aday adayı olduğu kentin vizyonunu değiştirme gayreti içerisinde çalışan Çabuk'un bu kez adaylık konusunda işi sıkı tuttuğu bilinirken, çalışmalarını da aynı karar ve azimlilikle sürdürmesi bekleniyor.

Gerek geçmiş dönemlerde, gerekse hali hazırda ki Düzce milletvekillerinin aksine farklı bir vekil profili çizeceği 7 Haziran seçimleri öncesinden belli olan Çabuk'un, gerek STK'lar, gerekse halkla bütünleşerek yapmış olduğu siyasi çalışmaların bugün dahi gündemi meşgul edebilmesi ise halk tarafından samimi, saygılı ve ulaşılabilir olmasından kaynaklanıyor.

Haziran seçimlerinin ardından kendisine görev verilmemesine karşın, seçilen adaylara verdiği destekle asıl olanın kişiler değil parti olduğunu da Düzce'ye gösteren Çabuk, Kasım ayına kadar olan dönemde de aynı kararlılık ve samimiyetle çalışarak, Düzce'nin hak ettiği şekilde değer görmesini sağlayacağını ifade etti.

"Biz, dün ne isek, bugün de oyuz" cümleleriyle konuşmasını sürdüren Çabuk, "Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı süreçler karşısında, siyaset üreten ve yapan tek parti AK Parti'dir. Bizler de bu bilinçle öncelikle Düzce halkımızın, daha sonra da tüm ülkemizin geleceği için siyaset yapmayı sürdüreceğiz. Yine ve yeniden aldığımız kararın ardından çıktığımız bu yolda rabbim bizleri utandırmasın" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Numan Çabuk, AK Parti'dan Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement