Duban: "Katılımcı Yönetim Anlayışımızla Geliyoruz" - Son Dakika
Yerel

Duban: "Katılımcı Yönetim Anlayışımızla Geliyoruz"

Duban: "Katılımcı Yönetim Anlayışımızla Geliyoruz"

Bursa'da en çok üyeye sahip esnaf odası olan Muhtelif Esnaf Odası'nda seçim heyecanı yaşanıyor.

05.03.2014 12:31

Bursa'da en çok üyeye sahip esnaf odası olan Muhtelif Esnaf Odası'nda seçim heyecanı yaşanıyor.

11 Martta yapılacak seçimlere aylar öncesinden hazırlanan Fehmi Duban, esnafın yeniden söz sahibi olması için aday olduğunu açıkladı. Üyelerden gelen talep üzerine yeniden göreve talip olan Duban, "Üye esnafımızla yarım kalan projeleri tamamlayıp, esnafımızı çağ atlatacak hizmetlerle buluşturacağız" dedi.

40 yıllık mazisinde yapılamayan hizmetleri 2 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Duban, " Türkiye'de ses getiren örnek çalışmalarla esnafımızın sesini ülkemizde duyurduk. Yarım kalan hizmetlerimizi tamamlamak,, odamızı yeniden rol model haline getirmek için daha güçlü şekilde geliyoruz" dedi.

"BESOB'UN EN GÜÇLÜ ODASIYIZ"

Bursa MESO'da görev yaptığı 2 yıllık süre içerisinde üye esnaf sayısını 2 bin 142'den 3 bin 650'ye çıkardıklarını ifade eden Duban, "BESOB'un 2012 verilerine göre esnaf odaları arasında en çok üye girişi yapılan oda biziz. Bunun en büyük sebebi esnafın bizim odamızı tercih etmesidir. Bu başarı elbette birilerinin işine gelmedi. Meyve veren ağaç taşlanır misali, bizi bir anda odayı zarara sokan başkan haline getirdiler. Odaya zarar verenler, esnaf için hiç çalışmayan, yapılan faaliyetleri sonlandıran, sadece üye esnafımıza değil, bütün esnaflara ücretsiz hale getirdiğimiz otoparkı kaldıran bu yönetimdeki arkadaşlardır. Üye esnafımız her şeyi biliyor, görüyor. Esnafımız her şeyin hesabı sandıkta soracaktır" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Duban: 'Katılımcı Yönetim Anlayışımızla Geliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement