Elazığ'da Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Elazığ\'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Milli eğitim müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakılarak başlanılan kutlama daha sonra Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkez'inde İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol...

24.11.2013 13:57

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Milli eğitim müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakılarak başlanılan kutlama daha sonra Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkez'inde İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol tarafından güzel sanatlar lisesinin hazırladığı resim sergisi açılışı ile devam etti. Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'na, öğretmenler günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol tarafından çelenk bırakıldı. Çelenk sunumunun ardından Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkez'inde güzel sanatlar lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim sergisinin açılışı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu programa İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, müdür yardımcıları, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu vurgulayan Aziz Yeniyol, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vefat etmiş tüm öğretmenlere Allah'dan rahmet diledi.

Daha sonra program yeni atanan öğretmenlerin yemin törenlerinin ardından son buldu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement