Erzurum'daki Yaz Spor Okulları - Son Dakika
Yerel

Erzurum'daki Yaz Spor Okulları

Erzurum\'daki Yaz Spor Okulları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce (GHSLM) açılan yaz spor okullarına, 20 bin 626 öğrencinin katıldığı bildirildi.

17.09.2014 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce (GHSLM) açılan yaz spor okullarına, 20 bin 626 öğrencinin katıldığı bildirildi.

GHSİM'den yapılan açıklamada, Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, yaz spor okullarına katılım konusunda Adana'nın birinci, Bursa'nın ikinci, Erzurum'un da üçüncü sırada yer aldığı hatırlatıldı.

Atletizim, badminton, basketbol, boks, buz hokeyi, jimnastik, dağcılık, eskrim, golf, güreş, halk oyunları, halter, hentbol, hokey, izcilik, judo, karate, kayak, kick boks, masa tenisi, okçuluk, satranç, tekvando, tenis, voleybol, vücut geliştirme ve yüzme branşlarında 20 bin 626 öğrencinin yaz spor okullarına kayıt yaptırdığı ifade edilen açıklamada, en fazla katılımın 3 bin 416 ile buz patenine gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamada, "Yaşam Boyu Spor ve Koşabiliyorken Koş" projeleri kapsamında da 4 bin 100 kişinin spor yaptığı kaydedildi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'daki Yaz Spor Okulları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement