Esenyurt'ta Sağlıklı Toplum İçin Aşı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Esenyurt'ta Sağlıklı Toplum İçin Aşı Kampanyası

Esenyurt\'ta Sağlıklı Toplum İçin Aşı Kampanyası

Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde çeşitli etkinlikler ile uygulanan “Aşı ile korunuyoruz” sloganı ile Esenyurt Toplum Sağlığı Merkezi tarafından aşı kampanyası programı gerçekleşti.

06.06.2014 18:55

Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde çeşitli etkinlikler ile uygulanan "Aşı ile korunuyoruz" sloganı ile Esenyurt Toplum Sağlığı Merkezi tarafından aşı kampanyası programı gerçekleşti.

Esenyurt Toplum Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen sağlık programına İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve toplum destekli sağlık merkezi çalışanları katıldı. Aşı kampanyası 1-15 yaş arası çocuklara uygulandı. Çocukların aşıdan korkmaması için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, çocukları sakinleştirerek onlara aşının sağlığımız için ne kadar yararlı olduğunu anlattı. İlçede tüm mahallelerde evlerde ve sağlık ocaklarında da çocuklara aşı yapıldı.

"10 YIL ÖNCE SAĞLIĞA DAİR HİÇBİR ŞEY YOKTU"

Başkan Kadıoğlu, yaptığı konuşmada aşının sağlık açısından önemine değinerek, "Sağlık Bakanlığı ve Esenyurt Toplum Sağlığı Merkezi tarafından organize edilen çocuklara yönelik aşı kampanyası sağlıklı bir toplumun oluşmasına ve çocukların ileride karşılaşabilecekleri hastalıklara karşı çok önemli bir faaliyettir. 10 yıl önce Esenyurt'ta sağlığa dair hiçbir şey yoktu ama artık Esenyurt'ta Devlet Hastanesi, rehabilitasyon merkezi, her mahallede sağlık ocağı var ve bunlarla birlikte ilçemizde hizmete giren özel sağlık kuruluşları bulunmaktadır. Çünkü biz Esenyurt'ta önce sağlık dedik ve halkımız için sağlık hizmetlerini yerine getirdik. Sağlık için hizmete bundan sonra da devam edeceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt'ta Sağlıklı Toplum İçin Aşı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement