Eski Bakan Unakıtan'dan Türel'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eski Bakan Unakıtan'dan Türel'e Ziyaret

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret ederek, yeni döneminde başarı diledi.

11.04.2014 11:01

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Antalya'da bulunan eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, eşi ve geliniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret ederek, başarısını kutladı. Başkan Türel'in Antalya'ya çok güzel hizmetler kazandırdığını belirten Unakıtan, "Kazanan yine Antalya oldu" dedi.

Başkan Türel de bakanlığı döneminde Kemal Unakıtan'ın Antalya'ya yapılan hizmetlere büyük destek verdiğini ifade etti. Türel, "Sayın Bakanımızın Antalya ve benim üzerimde büyük emeği var" konuştu.

Türk Kızılayı Muratpaşa Şubesi çalışanları da Menderes Türel'i ziyaret etti. Kızılay çalışanları, görevinde başarılar dileyerek, Türel'in yakasına Kızılay rozeti taktı. Antalyalıların kendisini randevu almadan ziyaret edebileceğini dile getiren Türel, bir gün değil her günün halk günü olduğunu ifade etti.

Milli güreşçilerden ziyaret

Antalya'da düzenlenen 17. Uluslararası Yıldızlar Zafer Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil eden milli güreşçiler de Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti. Milli Takım'daki 15 güreşçinin Antalyalı olduğunu öğrenen Türel, duyduğu mutluluğu ifade etti.

Serbest, grekoromen ve bayanlarda Türkiye'yi temsil eden milli güreşçiler, Türel'e üzerinde isminin yazılı olduğu bir forma ve Milli Takım eşofmanı hediye etti. Güreş Milli Takımı antrenörleri Gökhan Yavaşer, Akif Canbaş, İbrahim Şahin de Menderes Türel'e güreşe ilgisi ve desteği dolayısıyla teşekkür etti.

Şampiyona hakkında bilgi alan Türel, milli güreşçilere başarı diledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eski Bakan Unakıtan'dan Türel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement