Fatba Belediyesi'nde Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Fatba Belediyesi'nde Bayramlaşma Töreni

Fatba Belediyesi\'nde Bayramlaşma Töreni

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle Fatsa Beledisi’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildiBelediye meclis salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, partililer ve vatandaşlar katıldı.

06.10.2014 16:07

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle Fatsa Beledisi'nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Belediye meclis salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde açılış konuşmasını yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Seçimlerden bugüne kadar 6 ayı tamamlamış bulunuyoruz. Önümüze baktığımızda daha çok zamanımız var ama geriye baktığımızda zaman çok hızlı geçiyor. Tabii ki Büyükşehir olmamız hasebiyle yeni bir süreci birlikte yaşıyoruz, Büyükşehir olduktan sonraki süreçte gerek büyük şehrimiz gerekse ilçe belediyelerimiz Fatsa Belediyemiz dahil olmak üzere bu sürece yeniden sıfırdan bir belediye kurarak ekip ve sistem kurarak bu geçiş sürecini tamamlamaya çalışıyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere süreci hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Gerçekten 6 ayda çok ciddi mesafeler kat ettik hatta Büyükşehir belediyemiz artık yatırım yapacak aşamaya bile geld. Bu gerçekten çok sevindirici bir gelişme" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatba Belediyesi'nde Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement