Fethiye CHP İlçe Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınmasını İstedi - Son Dakika
Yerel

Fethiye CHP İlçe Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınmasını İstedi

Fethiye CHP İlçe Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınmasını İstedi

CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve ilçe yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan’ın 23 Ocak günü söylemiş olduğu ‘çocuk yapın’ açıklamasına tepki gösterdi.

04.02.2015 10:41

CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve ilçe yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan'ın 23 Ocak günü söylemiş olduğu 'çocuk yapın' açıklamasına tepki gösterdi. Kullukçu İlçe Milli eğitim müdürünün görevinden alınmasını istedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan'ın 23 Ocak Cuma günü karne dağıtılırken velilere seslenerek çocuk yapın çağrısı Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatının tepkisini çekti. İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün kullanmış olduğu ifadeleri kesinlikle kabul etmiyoruz diyen CHP'liler Hasan Doğan'ın görevinden alınmasını istediler.

CHP İlçe Binasında açıklamalarda bulunan ilçe başkanı Ali Özgür Kullukçu, İlçe Milli Eğitim Müdürünün atandığı günden bu yana Adalet ve Kalkınma Partisi'nin borazancılığını yaptığını ileri sürerek bu durumdan dolayı hicap duyduklarını belirtti. Kullukçu: "Atandığı ilk zamanlardan itibaren henüz daha müdürleri tanımadan vermiş olduğu düşük notlarla müdürlerin görevden alınmasına neden olan ve daha sonrada Fethiye lisesine tahsis edilmiş binanın Fethiye Lisesinden çıkarttırıp İmam Hatip Ortaokuluna tahsis edilmesine neden olan İlçe Milli eğitim müdürünün bu dönem sonunda yapmış olduğu karne töreninde kullanmış olduğu ifadeleri CHP olarak kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu şekilde ifadeler kullanan ilçe milli eğitim müdürünün derhal görevden alınmasını talep ediyoruz." dedi.

Hasan Doğan'ın karne gününde kullanmış olduğu ifadeleri okuyan Kullukçu: "Öğrencilerimiz azalırsa gelecek yıllarda dükkanlarımız olan okullar kapanır, bizde işsiz kalırız. Öğrenci sayısı azalmasın, çocuk yapın, öğrenci sayısını arttırmalıyız, demek suretiyle bu ifadeler şuanda internette dolaşıyor. Bizim talebimiz Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş aklı öne alan ve bilimselliği kendi görevinde amaç edinmiş bir ilçe milli eğitim müdürünün görevlendirilmesinin talep ediyoruz" dedi.

Kullukçu: "Bir ilçe milli eğitim müdürünün görevi hali hazırda Fethiye'de devam eden çift tedrisatlı eğitimin tek tedrisatlı hale dönüştürülmesi iken bu kadar seviyesiz bir üslupla, öğrencilere bu şekilde hitap etmesini biz asla yakıştıramıyoruz. İlçe Milli eğitim müdürünün derhal görevden alınmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye CHP İlçe Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement