Fotoğraf Atölyesi İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika
Yerel

Fotoğraf Atölyesi İçin İmzalar Atıldı

Fotoğraf Atölyesi İçin İmzalar Atıldı

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecek, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın "ZİÇEV Fotoğraf Atölyesi" projesi için imzalar atıldı.

28.07.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecek, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nın "ZİÇEV Fotoğraf Atölyesi" projesi için imzalar atıldı.

Trakya bölgesinde zihinsel engelli bireylerin istihdam edilebilirliklerini arttırarak toplumla bütünleşmelerine katkı sağlamayı amaçlayan proje çerçevesinde 12 zihinsel engelli çocuğa 9 ay süresince, oluşturulacak fotoğraf atölyesinde fotoğrafçılıkla ilgili beceri kazandırıp istihdam edilebilmeleri planlanıyor. 6 ay boyunca fotoğrafçılık eğitimine tabi tutulacak engelli bireyler sertifika almaya hak kazanacak.

Proje hakkında konuşan Trakya Kalkınma Ajansı Mahmut Şahin "Engelli bireylerimizin de bu toplumda var olduklarını kanıtlayıcı çalışmalar içerisine girmeleri güzel. Bireylerin kendi öz güvenlerini de sağlayıcı ve güçlendirici bu tür çalışmaların içerisinde olmak ve desteklemek ayrı bir mutluluk" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğraf Atölyesi İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement