Gaziantep'te Dolandırıcılık Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Dolandırıcılık Operasyonu

Gaziantep'te, kendisini polis memuru olarak tanıtarak bir kişiyi 272 bin TL dolandırdıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

12.01.2012 16:01

Gaziantep'te, kendisini polis memuru olarak tanıtarak bir kişiyi 272 bin TL dolandırdıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da oturan Ü.S'yi arayan kişi ya da kişiler, kendilerini polis memuru olarak tanıtarak, hesabından terör örgütüne havale yapıldığını belirtti ve bütün parasını başka bir hesaba yatırmasını istedi.

Ü.S, örgüt üyelerinin hesaptan para çekerken yakalanacağını ve parasının kendisine iade edileceğinin ifade edilmesi üzerine hesabındaki 272 bin 5 TL'sini ayrı günlerde Şanlıurfa ve Gaziantep'teki iki ayrı hesaba aktardı.

Daha sonra dolandırıldığını anlayan Ü.S. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. İstanbul polisinin bilgi vermesi üzerine harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Ü.S'nin hesabına para yatırdığı M.K. ile onunla hareket ettiği tespit edilen H.F, H,K ve M.Y'yi parayı çekmek için gittikleri banka şubesinde yakaladı.

Gözaltına alınan 3 zanlının çeşitli suçlardan sabıkası olduğu tespit edildi, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Dolandırıcılık Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement